2021

Hey! El dia 04.09.21 tornen #lesnenesfest ♥️ @joan.miquel.oliver ens farà reviure 15 anys després Surfistes en càmera lenta i @pantaleó ens ensenyarà el seu nou treball Afluents que surt a la llum el mes de setembre
Queden molt poques entrades! Així que voleu i no us quedeu sense! Sempre respectant les mesures sanitàries establertes celebrarem que LesNenes seguim aquí amb ganes de compartir amb vosaltres • MENJAR •🚌 amb #lesnenesroad • BEURE • TERRASSETA • i sobretot MÚSICA, MOLTA MÚSICA 🎉
📍 Jardins de Comediants
➖04.09.21

EL DIA 10 D’ABRIL JOAN MIQUEL OLIVER ALS JARDINS DE COMEDIANTS

· 15 anys de Surfistes en càmera lenta amb Xarli Oliver i Jaume Manresa. Joan Miquel Oliver, Revisió especial del seu primer disc en solitari!

Ara fa quinze anys naixia iCat, s’emetia el primer “Polonia” a Tv3, encara faltaven dos i tres anys pels debuts d’Els Amics de les Arts i de Manel, moria Rocío Jurado i Joan Miquel Oliver publicava el seu primer disc en solitari, Surfistes en càmera lenta. A més de dos els podria semblar que es tractava d’un petit divertimento per part del músic de Sóller, ja que en aquell moment el seu grup, Antònia Font, vivia un moment particularment dolç després dels èxits aconseguits amb Alegria (2002) o Taxi (2004). De fet, si uns anys abans de Surfistes…, en Joan Miquel ja s’havia amagat sota el nom de Drogueria Esperança en el poemari sonor Odissea trenta mil, ¿per què no hauríem de pensar que, ara, simplement surfejava per jugar?

Ens fa moltissima il·lusió col·laborar amb Comediants i poder treballar amb gent del poble com Dulsat So&Llums. L’esdeveniment es durà a terme a l’espai de comediants amb totes les mesures sanitàries establertes i respectant els aforaments permesos i a l’aire lliure.

A %d bloguers els agrada això: