POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. Responsable
 
El responsable del tractament de les teves dades personals per a LesNenesFest és Marta Vilà Dotras, amb NIF 38846038-G, domiciliat al carrer Riera Buscarons, 61 08360 de Canet de mar (Barcelona)
 
2. Delegat/da de protecció de dades
 
Pots contactar-hi a través de l’adreça postal de LesNenesFest ( Marta Vilà Dotras ), o a través del correu electrònic info@lesnenesfest.com
3. Com és que disposem de les teves dades de caràcter personal?
 
Hem obtingut les teves dades de caràcter personal a través de les relacions prèvies que has mantingut amb LesNenesFest ( Marta Vilà Dotras ), o per les relacions que tens ara amb l’entitat: Pot ser que hagis adquirit alguna entrada per algun dels esdeveniments que hem organitzat (o organitzarem en un futur), o t’hagis subscrit al nostre newsletter per rebre informació sobre les nostres activitats.
 
4. Quines dades personals tractem?
 
Les dades personals que tractem són:
 
– Nom i cognoms.

– Correu electrònic.

– Localitat.

-Telèfon

– Data de naixement-


5. Amb quin objectiu tractem les teves dades personals?
 

Tractem les dades dels nostres subscriptors i usuaris amb aquestes finalitats:
 
– Enviar informació sobre les activitats i promocions de LesNenesFest ( Marta Vilà Dotras ) per correu electrònic. 
– Convidar a actes o esdeveniments organitzats per LesNenesFest ( Marta Vilà Dotras ). 

Si t’oposes a rebre aquests tipus de comunicacions promocionals, ara o en qualsevol altre moment, pots enviar un correu electrònic a l’adreça info@lesnenesfest.com o bé dirigir-li una sol·licitud a la nostra adreça postal.
 
6. Transmissió de dades a tercers
 
LesNenesFest ( Marta Vilà Dotras ) es compromet a no cedir mai les dades personals a tercers.
 
7. Per què podem tractar les teves dades?

El tractament de les teves dades personals per a l’enviament d’informació promocional sobre activitats o iniciatives de LesNenesFest ( Marta Vilà Dotras ) similars a les que ja has participat, respon a un interès legítim de la nostra entitat i està autoritzat per la normativa vigent.
 
8. Termini
 
Les dades personals es conservaran mentre es mantingui la relació amb LesNenesFest ( Marta Vilà Dotras ) i, després de finalitzada la relació per la raó que sigui, durant els terminis de prescripció legal que siguin d’aplicació (actualment 6 anys per normativa comptable i, si s’escau, 10 anys segons la normativa de prevenció de blanqueig de capitals). Acabats els esmentats terminis de prescripció, les teves dades seran eliminades.
 
9. Quins són els teus drets en relació a les dades?
 
Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.
 
Podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir els drets referits anteriorment, en el link que apareix en totes les nostres comunicacions, o bé mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@lesnenesfest.com
 
Si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa o els teus drets de privacitat, pots presentar una reclamació:
 
– Al nostre Delegat o Delegada de Protecció de Dades, a través de les adreces postal o electrònica indicades.
– Davant de la Agencia Española de Protección de Datos, tant a la seu electrònica com per correu postal.

A %d bloguers els agrada això: