QUI SOM

Sóc la Marta. Fa cinc anys em vaig aventurar a obrir El Celler de Les Nenes, una cocteleria amb entrepans i copes a Canet de Mar. Des del principi, la història del Celler de les Nenes va anar lligada a la música en viu, fent concerts esporàdics en petit format.
Amb el temps, la nostra voluntat de promoure la música en viu es va convertir en LesNenesdeConcert, un cicle de concerts que se celebra durant els mesos de desembre i gener. Poc després de la seva primera edició i amb la intenció de celebrar el primer aniversari de l’obertura del Celler de les Nenes amb tot el poble, va néixer LesNenesFest, un esdeveniment anual en el que el bar surt al carrer per mostrar-se en la seva totalitat: terrassa, còctels, sandvitxos i música. Sobretot molta música! Una celebració que ha anat creixent i, tres edicions després, s’ha convertit en un festival consolidat amb tots els trets que caracteritzen El Celler de Les Nenes: en petit format, íntim i proper.
Aquest any celebrem la quarta edició de LesNenesFest i volem posar en valor que arribar fins aquí no hagués estat possible sense la col·laboració i el recolzament de tots els amics que, d’una manera o una altra, també formen part del Celler de Les Nenes, fan que això sigui possible i ens animen a fer cada dia més coses i cada vegada millors.

.

We are les Nenes

.

A %d bloguers els agrada això: